dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

19.03.2020 – dag fyra i karantän

Posted on

Dag fyra i karantän och herregud vad vi jobbar. Att vara i the entertainment industry nu är inte ideal, lemme tell you. Ingen är ju direkt sugen på att spendera hundratals pund på en immersive experience med 1200+ personer per kväll. Men vi gör verkligen allt för att försöka hålla kvar alla frilansare och skådisar och rörmokare och producenter och food stalls och alla som vi brukar anställa till våra produktioner. Måste kämpa vidare.

Att jobba hemifrån so far är generellt segt. Mitt huvud känns som kola. Rullar ur sängen vid åtta och stänger inte av förrän jag återvänder bland täckena igen. Som en loop säng matbord soffa. Jag glömmer gå ut och stirrar för mycket på olika skärmar. Work life balance not so much. Ja och så visar det sig att när Daniel läser något, vad som helst, så mumlar han hela meningen högt. Men inte klart och tydligt utan som en marängsviss av blöta ord. Geggigt och varje gång. Så det verkar sannolikt att jag är den som tappar det först.

Klockan är nu 19:36 och jag sitter lite lullig efter en flaska rödvin. Facetimade precis med Jess och Bart i New York. Dom har varit inlåsta i en vecka. Lagar mat länge, beställer vin online, läser sånt vi inte hunnit. Blir varm i hjärtat av att prata med mina vänner såhär. Är så dålig på det annars. Men kanske bara är full nu.

Har varit ett så jävla pissigt år. Värsta i mitt liv. Och nu NU när alla är inlåsta för en pandemi då ska jag känna att det vänder? Mår så konstigt men ändå bättre. Blir så glad när någon ringer skriver skickar meme med Britney som är sin egna skräckfilm.

Min gata har en whatsappgrupp och fast vi aldrig pratat under hela dom två åren jag bott här ska vi alla ha en Google Hangout på måndag. Tänk va.

Daniel pratar högt med sin syster och föräldrar i Kanada för att få henne att inte åka hem till dom efter sin resa i Texas. 

Jag hoppas verkligen att alla håller sig friska och att det här bara kan vara en underlig bula i vår verklighet. En sån som vi skriver böcker och filmer och kärlekshistorier om i framtiden.

Daniel och Jess på en winebar i Shoreditch say whaaaat. Känns olagligt tycker ni inte?

x Linn

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trenbolone acetate buy in usa online Legal primobolan depot online in usa Legal Anadrol in Australia Trenbolone acetate cycle for sale Proviron injection price Arimidex oral Trenbolone acetate dosage RMI | Retail Motor Industry Organisation Human Chorionic Gonadotropin results Winstrol Depot for sale