dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

2 Maj 2020 – dag fyrtioåtta i karantän

Wow, vad maj inte skulle vara såhär. Vi börjar närma oss sommaren och tanken på att vi kommer gå tillbaka till vad som var känns långt borta. 

Det går upp och ned. Tror många känner igen sig i det. En bergochdalbana av tacksamhet för det lilla livet och njut av att få stanna upp. Samtidigt avgrundsdjup ensamhet och klaustrofobi i instängdhet. 

Jag har tappat räkningen om det inte var för att rubriken säger hur lång tid det gått nu. Får svindel. Tänk. Trettioåtta dagar sedan jag gav någon en kram, rörde någon annan, åkte public transport, gick längre än en km från lägenheten, umgicks. 

Förutom med Daniel då. Pratade med min vän som är singel och kanske den mest sociala jag känner. Det är inte kul för henne just nu.

Ringde Meagan, hon satt och knöt friendship bracelets för att fördriva tiden och undrade hur i helvete hennes liv kommit till detta. Ringe sen Kajsa och pratade i två timmar. Hon satt i hennes föräldrars växthus som nu är hennes kontor. Det var fruktansvärt svenskt med havsutsikt och cavapoovalpen, alla förråd i faluröd, guldig sol. Längtar så mycket efter Sverige. Mest för att jag vet att jag inte kommer få åka dit i sommar. Ja, så inte så mycket nytt egentligen. Börjar bli lite trött på min egen röst i huvudet.

Fick en lista med Covid-lingo av en kollega som är permitterar och volontärarbetar heltid på en foodbank. (Side note: gud vad jag inte volontärat heltid om jag varit ledig.) Klistrade först in listan här men skämdes nästan för kände mig som meddelålders himla person på Facebook och blir också arg för pallar inte höra mer om Coronacoasters och Quarantinis och Covidiots. Var det någonsin roligt?

Istället får ni en bild på Daniel när han sätter på sig strumporna. GULLIG!

Och jag är smärtsamt medveten om att allt är helt jävla FUCKAT på denna blogg med tekniken. Försöker verkligen fixa så håll i hatten kompisar.

x Linn
15

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *