dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

20.03.2020 – dag fem i karantän

Wassap alla ensamma själar där ute?

Visste ni att tydligen i Kina efter att karantänen släppte så sköt skilsmässor till skyarna. Källa: kommerinteihåg. Undrar varför sa absolut ingen som nu är i karantän med sin andra halva. Man hör om alla par som är inlåsta med varandra och bara bråkar, skriker, stör sig på varandra. Herregud, tänker jag. Så ska man aldrig bli.

Och sådär lagom till Fredag kväll när vi bestämt tacos och tequila kväll. Laddat upp med House Party-dater och allt. Ja då passade vi på att ha vårt första bråk i karantän. Jaha, om vad? Ja inte vet jag. Att Daniel suckade så mycket när vi lagade mat.

Tror det här med att ha så mycket tid skrämmer mig som det skrämmer många av er. Att wow nu när vi har all den här tiden ihop/isär är det då vi inser hur det verkligen är att vara med/utan varandra. Det hjälper inte att den ena (läs jag) har psykiska problem sen december och är imponerande labil. Stackars Daniel.

Undrar verkligen vad som är värst just nu – att vara singel eller ihopbunkrad i par? Och nej ta inte upp domestic violence eller något sånt för får panik bara av att tänka på det. Men ärligt – vad tror ni av alla oss medelmåttor? Hur är ni där i par eller singlar, vad känner ni? Do shed some light här will you. Plot twist – flatmates. Det kanske är värst?

Mina tankar går ut till min one and only och älskade vän som gjorde slut med sin kille och dagen efter fick feber och hamnade i två veckors karantän ihop i en etta. Hang in there honey. Hon förtjänar en eloge. Så raise your glass så skålar vi.

Kolla gullig ändå när han inte suckar eller mumlar meningar högt. Luftgitarr är nog mer hans grej, tror ni inte?
x Linn
2 Responses
 • Sofia
  24 . 03 . 2020

  Yeyyy du är tillbaka!! Lycka i karantäntider. Än så länge är det mysigt att vara hemma med min kille, men vi flyttade ihop för bara 2 månader sen så det kanske är en mjukstarts-fas fortfarande.

  • Linn
   25 . 03 . 2020

   men DRÖMMEN! exakt det man vill att bli inlåst med någon man inte kan få nog av <33333 lyllos!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trenbolone acetate buy in usa online Legal primobolan depot online in usa Legal Anadrol in Australia Trenbolone acetate cycle for sale Proviron injection price Arimidex oral Trenbolone acetate dosage RMI | Retail Motor Industry Organisation Human Chorionic Gonadotropin results Winstrol Depot for sale