dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

22 Mars 2020 – dag sju i karantän

Dag sju i karantän och om igår var februarimörkt i hjärtat så kändes det idag att det nu officiellt är vår. Daniel och jag öppnade alla fönster på vid gavel och solen låg ändå så varm på huden att jag gick runt i linne. Och nej, i England är det inte så även fast man är inomhus för ja, englasfönster som sagt.

Efter frukost kokade vi kaffe och som riktiga panchisar tog vi en sväng runt parken och satt sen på trappen och verkligen tog in hur vi går mot ljuset. *Skratt* Vår psykotiska granne kom ut för att ta emot en påse ägg som hennes vännina levererade, för tydligen kramade hon någon med Corona för fem dagar sen. Jag och Daniel är 100% säkra på att hon ljuger och ville bara ha gratis mat och extra uppmärksamhet.

För övrigt. Är det inte lite manisk stämning på folk just nu? Jag menar, vi har ju inte varit inlåsta direkt länge och det är ju inte som att vi inte har något att pyssla med i stugorna men wow vad det ska aktiveras. Strösslade över hela Hackney Downs Park stod folk på safe social distance dvs två meter och gymmade, boxades, sportade, målade. Såg på internet hur någon “tipsade om”, alltså verkligen ett äkta tips, att om man inte vet vad man ska göra med all tid så kunde hon verkligen rekommendera att tvätta sminkborstarna med avslutande frågan “Vad gör ni för att hålla er sysselsatta?”

Ja, inte ska jag vara sämre. Vi spenderade söndagen med att rensa ut alla hyllor och möblera om. Skittråkigt var det, men jag drack vin rätt igenom och satt mest och tittade på gamla foton vilket var fem av fem. Hittade ett pinsamt universitetsarbete där jag skrev en egen tidning om saker man verkligen aldrig ska dela med sig till sin lärare om allt dumt jag gjort fram tills 23 års ålder. Respons var “Wow, didn’t expect that. Strong content.”

Rundade av dagen med en härlig pub quiz på IG live med mitt lag på Zoom. Katastrof. Meagan summerade det rätt bra.

“I planned this in the hopes of feeling closer to you all but actually I don’t think I’ve ever felt this distant.”

x Linn
2 Responses
 • Sanna
  25 . 03 . 2020

  Tror att det där med att vara sysselsatt är en överlevnad för många. Som att om en håller sig upptagen går inte tankarna till att oroa sig. Så är det väldigt mycket för mig. Men har samtidigt kommit på att jag belönar mig själv genom att vara ”duktig”. Som wow vad grym du är som duschat, dammsugit och städat skafferiet. Försöker därför vara sysselsatt men samtidigt okeja att göra noll! Behöver liksom inte vara bäst på karantän…

  • Linn
   25 . 03 . 2020

   ABSOLUT! 100% jag har jag insett nu fast att jag aldrig riktigt trodde det. antar att det är därför jag startat blogg igen………..

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *