dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

23 Mars 2020 – dag åtta i karantän

Vår gata hade möte på en av alla FaceTime appar idag. Det är alltså en grupp där vi går ihop för att hjälpa varandra om någon blir sjuk eller hamnar i någon form av nöd i pandemitiden som nu är.

Förra veckan delade vi ut flyers till hela området. Inte en enda hörde av sig och ville ha hjälp med något. Eller jo, en man undrade om vi kunde åka till Stoke Newington och kolla om de hade stek där för det var slut på Tesco. Skratt.

På mötet ikväll var tvungen att skicka en emoji med en hand innan man fick unmuta sig själv vilket både jag och Daniel tyckte var hysteriskt roligt. Det kändes som om vi var på en Robinson ö dag två efter att solandet avtagit och första mat-oron startat. Då ledare utser sig själva och det blir lite dålig stämning fast ingen riktigt vet varför.

Alltså vill verkligen men jag är nog inte så mycket av en communityspirit ändå? Hade precis hällt upp ett så himla torrt rödvin och skulle till att avnjuta det när vi började. Osäkert hur kosher det är att smutta rödvin i en pandemigrupp. Det kändes inte som rätt vibe direkt så försökte mest smita ur frame för att ta en sipp utan att bli upptäckt.

Skämt åsido. Ändå kudos till alla som engagerar sig.

Ligger nu i sängen och skriver och Daniel vaknade precis ur riktig sömn av att han skrattade ett riktigt skurkigt skratt. Han kom att tänka på hur någon australiensk designkille han träffade i NYC arrogant sagt att kom igen, Corona kommer inte bli så farligt. Spola fram två veckor och nu är han arbetslös, utan visum och på ett plan tillbaka till Australien.

Gud jag måste gå och lägga mig innan karma helt välter vårt hus. Vart ska detta sluta…

Ps från imorgon får man bara gå ut en gång per dag och två och två. Tror också min chef blev friad till så ja livet är upp och ned.

Utsikten från vårt sovrumsfönster. Den lär man ju bli ännu mer bekant med så att säga….
x Linn
4 Responses
 • Linn
  25 . 03 . 2020

  Så glad att du bloggar igen!! Väldigt kul inlägg måste jag säga men karma ja…. Förhoppningsvis väger era flyers upp det.

  Jag bor i gbg. Har varit sjuk i annan sjukdom ett bra tag så det här med att isolera mig känns inte konstigt för mig men reagerat över att av de 3 personer jag har pratat med har 2 personer varit ute med sina kids trots förkylningssymtom. Insett att i Sverige tänker alla “inte händer det mig”.

 • Sanna
  25 . 03 . 2020

  Har också svårt att engagera mig, men tror det går hand i hand med att jag undertryckt vill förneka allvaret. Vill liksom inte att det ska vara så illa.

  By the way- så mysigt att bloggen är tillbaka! Trogen läsare sedan start!

 • Elsa
  25 . 03 . 2020

  Så bra grej ja att du är tillbaka! Också trogen läsare här sedan 2012 *air five!* Hallå önskedagboksinlägg! Har så himla mkt längt efter London sedan en tid tillbaka och dess mysiga hus, och har oklar bild över hur ert nya (njae nåväl) hem ser ut! Vill gärna se mer bilder <3

 • Fanny
  26 . 03 . 2020

  Jag är så glad att du bloggar igen, har verkligen saknat din blogg!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *