dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

my 26th birthday – bar crawl, sake & “ughh, another scorpio”

Nu hörni ska vi kolla på vad som hände när jag firade kanske världens bästa dag på året. Yeah girl, you heard it – min födelsedag såklart.

I en stad som London bor de flesta rätt trångt, eller med många. Jag och Daniel delar till exempel ett, förvisso stort, hus med tre boys. Vid vissa tillfällen är det guld, men ibland blir man ju lite osugen på att bjuda över folk på stor middag eller häng när andra ska röja på samma våning. Som tur var känner jag ju en hel del som antingen jobbar på eller äger barer i London och såg till att utnyttja detta till fullo på min bday. (Vad annars är poängen hallå?)

Daniel och jag började kvällen med ost, vin och Lionel Richie hemma i vårt rum. Hur sjukt är det inte att personen jag kommer bäst överens med i världen är en sex år äldre man uppvuxen på andra sidan jorden? Otroligt. Kan liksom inte släppa det.

Sen var det dags för en Uber tvärs genom Hackney taill det bärnstensfärgade Shep’s nere i Haggerston där jag bokat bord för +12 personer. Har tipsat om Shep’s förr, men har ni missat det så in och läs. Det är alltså en nyöppnad bar som serverar Koreansk mat och ostron, dvs livets kombo, och ägs av min vän Annie’s man Shep. De öppnade för bara några månader sedan och är en bloody success redan. Boka bord och gå dit!

Vi hann dit till happy hour och beställde öl+shot för £6.

Kolla gulligt födelsedagsbarn.

Jag såg till att beställa allt som är gott dvs ostron ostron ostron och så kimchi, dumplings och corn fritters på det.

Allt eftersom att folk började droppa in slutade jag ta foton. Vi stod i vilket fall kanske sexton personer inklämda i ett hörn och konverserade stort med chopsticks i händerna och whiskey sours på baren.

Efter några timmar var det dags för nästa ställe, tre dörrar längre ned, nämligen en ny sake bar som öppnat. När Lovisa tog den här bilden gick två män förbi varav ena sa “Ughh, another Scorpio.”. Det tyckte jag var kul. Skorpioner har verkligen ett bad rep. Känns som Slytherin av stjärntecken.

På Sake-baren var vi jobbigast och mest magiska på hela stället och mirakulöst nog var vi i princip de enda också. Bartendern blev kär i hela bunten, bjöd på shots och spelade svenska och kanadensiska hits medan vi sjöng med, spillde och skrev med vita pennor på dörrarna. Kom ihåg att jag stannade upp en kort stund och tänkte för mig själv att “Om jag hade varit någon annan än mig själv så hade jag fan skämts ihjäl nu. Tur att jag vet bättre.”.

Vid ett var det dags för en ny bar och denna gång Birthdays där Annie hade sin dj-natt Night Dreams. Den är en gång i månaden och full av hiphop, r’n’b och söta dudes, så rekommenderar alla att gå. Vi dansade tills jag kände mig gammal (typ vid halv fyra) och insåg att det är fortfarande min födelsedag och jag får göra vad jag vill. Så då tog jag med Daniel hem i en uber för att laga grilled cheese sandwiches och sen somna i min nya pyjamas.

Bar crawls är livet, och mina fucking vänner är så jäkla guld. Älskar dom, älskar London. Nu är jag 26 och mogen som ni hör. Opa!

Tidigare födelsedagar:
2016 var det storm i London och jag hade hemmafest där jag bjöd alla jag kände
2015 bokade jag upp en halv pub i Hackney och fick se mina vänner slira runt till Justin Bieber
2014 fixade Daniel en överraskningsfest till mig

x Linn
11 Responses
 • Martina
  29 . 11 . 2017

  Grattis Linn!!! hahah.. älskar kommentaren om scorpinioner.. själv är jag våg och har hur många scorpinion vänner som helst, tror det är om balansen, vem vet…

  Och man blir aldrig för gammal för något 😀

  • Linn
   29 . 11 . 2017

   tack!!! haha tycker det är så kul med stjärntecken för finner NOLL logik i det.

   och haha näää för gammal blir man aldrig för något. men eftersom att jag är en farmor within så tar jag gärna alla möjligheter till att känna mig gammal <3

 • Saga
  29 . 11 . 2017

  Åh va roligt att du hade en bra födelsedag! Lät riktigt drömmigt och fint <3

  • Linn
   29 . 11 . 2017

   Tack <3 ja det var Amazing!

 • Ellen
  29 . 11 . 2017

  ser verkligen ut som en sådan fin födelsedag!

  • Linn
   30 . 11 . 2017

   Ja men den var najs!

 • Martina
  20 . 01 . 2018

  Linn var tar du vägen?

  • Madelene
   23 . 01 . 2018

   Undrar också. Livet är lite tråkigare utan dina inlägg!

   • Linn
    24 . 01 . 2018

    <3 <3 insåg att jag också tyckte det! behövde bara en break

  • Linn
   24 . 01 . 2018

   i knowwww <3 men nu är jag tillbaka! tack för att ni orkat vänta

 • […] varit på Birthdays på länge, (tror Linns födelsedag var senaste gången?) men det brukar vara kul och mycket folk här! Vänta er en ganska ung crowd […]

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *