dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

3 Maj 2020 – dag fyrtionio i karantän

Söndag och vi bestämde oss för att vänstra mot vår park och gick på en långpromenad hela vägen till London Fields. Att gå nedför Mare Street var som att gå genom en spökstad. Vanligtvis fullt av trafik och lukter och märkliga människor och liv. Inte nu. Alla jalusier fördragna och kanske tre av sextio av butiker och caféer stängda. 

Daniel hade en otrolig historia om Kinfolk Magazine och grundarnas livsberättelse han läst i Vanity Fair. Alltså wow. Kulter, Mormononer, korrupta läkare, aborter, skyld homosexualitet och allt som man inte tror om folk som är vansinnigt framgångsrika. Alla borde för övrigt vara ihop med någon som är bra på det här med att berätta historier som Daniel är. Föll för det när vi träffades och är fortfarande helt betagen av hur vi kan promenera i över en timme medan han berättar genom sitt munskydd och jag fortfarande är helt uppslukad. 

Hade skavsår på näsan av masken när jag kom hem. 

För övrigt – gone are the days när man bara tvättade grönsaker innan man åt dom. Nu byter man kläder och tvättar allt från pastapaket till konservburkar och nyckelknippor. Hur skadad kommer vår generation vara av allt detta tvättandet? Kommer vi någonsin säga ja tack gärna när någon undrar om man vill smaka på deras öl och lättsamt ta en klunk ur samma flaska? Eller låna lypsyl?

Såg klart Waco, och herregud vilken fruktansvärd historia. Så tragisk! Så bra serie! Fick mig att känna mig en gnutta mer positiv över att jag inte är på mitt drömjobb i LA som det var tänkt nu även om det är månadens sorg helt klart.

Hade en så mysig dag ändå, Daniel och jag. Halvlåg i soffan och åt utav ett sjuhelsikes spread och drack pickle backs för varför inte. Nicolas och Jess ringde och var på så bra humör, så vi pratade om lättsamma saker över några glas vin. Vissas spirit är generallt bara mycket högre än andras som standard. Vissa är bara ej lika tyngda mentalt utan lever för det mesta skrattiga och underhållande dagar, eller ja, alla bär ju på sitt mörker men har också så höga toppar. Jess och Nicolas är sånna. Fint att det smittar av sig. <3

Hahaahhaha otrolig morsig foto vi skickade till Daniels fastrar som bad om ett foto.

x Linn
13
3 Responses
 • Hanna
  10 . 05 . 2020

  Intressant sån stor skillnad det är mellan länder. Själv köper jag lösgodis ganska ofta (flera gånger i veckan) och skulle aldrig komma på tanken att tvätta en förpackning jag köpt. Ser fram emot när man får några himla fakta om hur man egentligen borde göra.

  • Anna
   11 . 05 . 2020

   Haha samma här😂 Skulle aldrig få för mig att tvätta en förpackning. Tvättar man händerna ofta tar en ju död på saker man ev får när man tar på ytor ändå tänker jag. Såvida en inte gillar att slicka på förpackningar, då kanske! Längtar också tills vi får facit en dag och kan förstå lite mer. 🙂

 • Linnea
  11 . 05 . 2020

  Min sambo ställer allt nytt i karantän i några dagar innan vi äter av det. Och finns det inte dagar nog till det så tvättas paketen.

  Så fint att få följa dina tankar, tack för att du delar. Verkligen en favoritplats på nätet, men segt med allt teknikstrul du får utstå 🙁

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *