dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

A room with a view

Posted on

 

 

 

 

 

Nu. Äntligen bor jag och Daniel ensamma. Bara vi i en tvåa vid en park i Hackney som är så fin att jag inte står ut. Det är sol överallt hela tiden som gör att det syns att vi inte dammsugat sen vi flyttat in. Men hörrni, till och med stöket och tvätten ser fin ut här för allt är vårt och ingen annans.

Just nu sitter jag i bh och dricker vitt vin med alla fönster öppna för det är sommar i London och jag bor inte med någon annan än min pojkvän. 29 grader både igår och idag och alla Londonbor har vaknat till liv, avfrostats och ligger pirriga av solsting och prosecco på varenda gräsplätt i stan.

På tal om att sitta i bh i köket. Herregud vad jag stått ut med att dela utrymme inser jag nu. Igårkväll lagade jag mat med en svensk podd i högtalarna – bara det! Inte behöva oroa sig för noise polution för några flatmates inte. Och disken – den kan stå framme! Och ingen är i soffan när jag vill lägga mig där! Och varenda gång jag öppnar en skåpdörr så ligger BARA mina grejer där. Orörda!

Sju år. Harry Potter har nu bekämpat Voldemort. Och nu ska jag ut och dansa hela helgen.

x Linn
19 Responses
 • Sophie
  20 . 04 . 2018

  Blir på riktigt pirrigt kär för er skull <3

 • Marit
  20 . 04 . 2018

  Woooooow!!!! For et fantastisk sted!!

 • Åsa
  21 . 04 . 2018

  En jättefin lägenhet, kan lätt tänka mig hur underbart det känns??☀️! Tack för en mycket inspirerande blogg !!!

 • Nastasja
  21 . 04 . 2018

  Fett jäkla grattis!! Är inte förvånad att ert hem är så jäkla casual artsy heller 😀 skitsnyggt!

 • Saga
  21 . 04 . 2018

  Åh grattis!! Underbart

 • Daniella
  21 . 04 . 2018

  ?????????

 • Stina
  21 . 04 . 2018

  Det här fick mig att känna mig så tacksam över min egen lya. Den är liten och skruttig, men jag kan också dricka vin i bh, för den är min lilla skrutt!

 • Martina
  22 . 04 . 2018

  SÅÅÅÅ FIIIINT!!! Mer bilder på lyan! 😀

 • Ellen
  22 . 04 . 2018

  wow vilken fin lägenhet! det låter så underbart!

 • jennifer
  23 . 04 . 2018

  DRÖMMEN.

 • Emilia
  23 . 04 . 2018

  Så jäkla fint!!!

 • Eva
  24 . 04 . 2018

  What a wonderful feeling! You are so worth this Beautiful home that is inly yours?

 • Malin
  24 . 04 . 2018

  Haha. Jag älskar din referens till Harry! <3

 • Sofia
  24 . 04 . 2018

  Blir så lycklig av att läsa detta, stor fett grattis till er!
  Jag har själv bott hos mina svärföräldrar de senaste 8 månaderna…är 28 år…utmanande. Men, jag och min partner har just hittat vårt eget och det är FANTASTISKT!
  Alla förtjänar att kunna dricka vin i BH i sitt eget hem <3

 • Ellen
  28 . 04 . 2018

  så himla glad för er skull!!

 • Frida
  03 . 05 . 2018

  Gud så nice! Och vilken utsikt. aah.

 • Libertin
  08 . 05 . 2018

  Åh, vad härligt! Grattis! Kan knappt förstå hur du stått ut så länge. Är extremt tacksam för min mini-tvåa, även om den äter upp merparten av min lön varje månad…

  • Linn
   10 . 05 . 2018

   Haha, inte jag heller. Men ja – moneyyyyyyyyyyy

 • Hanna
  09 . 09 . 2018

  Hej Linn!
  Jag sitter och funderar på en flytt till London. Jag och min kille har båda heltidsjobb och tänkte försöka hitta en lägenhet för 1-2 år. Har du tips på hur man ska hitta lägenhet? Svårt att ha koll på mäklare vs direkt via landlord. Hur valde ni mäklare?

  Tack för fin blogg!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *