dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

a saigon postcard

Posted on

Just i denna sekund sitter jag i lobbyn på vårt hostel i Hanoi och dricker det sötaste kaffet jag någonsin smakat. Det är så de gillar det här, med kondenserad mjölk och hälften socker. Det är inte direkt så jag gillar det men what to do för det är en experience, right? Samma sak med hostel med organiserade pub crawls och ”roliga t-shirts”. Men det är en upplevelse också som tack och lov bara varade två nätter.

Jag är alltså i Vietnam med Daniel och hans tvillingbror Nicolas för att hälsa på deras syster Claire som bor i Saigon. Två veckor är vi här i trettio graders hetta. Smoggen gör att det ser ut att vara solnedgång konstant. Bilderna ovan är utsikten från Claires sovrum i Saigon. Det är så jäkla vackert. Maten är helt otrolig. Och huden och kläder och mobilskärmar är alltid kladdiga.

Nu är wi-fi slut. Vi ska iväg och bo på en båt i Ha Long Bay. Det är del av UNESCOs världsnaturarv och även där King Kong spelades in. Jag har signat upp mig för 6am Tai Chi och en vietnamesisk cooking class, för tanten i mig som vi alla älskar, you know. Ska tvinga tvillingarna att joina mig på allt. Hörs snart.

x Linn
20 Responses
 • Ellen
  17 . 02 . 2018

  åh, låter så roligt!! hoppas du har det najs <3 vi hörs!

  • Linn
   11 . 03 . 2018

   alltså, vilket land! ska bli så kul att visa fler foton

 • Sandra Leone
  17 . 02 . 2018

  Det låter så spännande. Hoppas att du får det bäst!

  • Linn
   11 . 03 . 2018

   alltså wow på hela vietnam! ska visa massor för måste verkligen dela med mig så fler tar sig dit

 • Frida
  17 . 02 . 2018

  Guuud hur kan de där tre syskonen finnas utanför filmer?? De ser ut att höra till någon påkostad indiefilm.

  • Linn
   11 . 03 . 2018

   haha eller hur?? läste upp den här kommentaren till dom och alla ba :O fattade noll men typiskt indiefilmkaraktärer tänker jag

 • Saga
  18 . 02 . 2018

  Åh, låter helt fantastiskt! NJUT

  • Linn
   11 . 03 . 2018

   <3 <3 <3

 • Emilia
  18 . 02 . 2018

  Åh Vietnam är fantastiskt! Ha Long Bay kan vara det vackraste jag varit med om, njut!

  • Linn
   11 . 03 . 2018

   word! ha long bay är det mest otroliga jag varit med om :O

 • Lorissa Lovebomb
  21 . 02 . 2018

  Men vad roligt, hoppas det fortsätter till belåtenhet. Kondenserad mjölk i kaffe låter så sött att tänderna fastnar i varandra 😀

  • Linn
   11 . 03 . 2018

   alltså blä, inte alls min grej. men många älskar det!

 • ISA
  21 . 02 . 2018

  första bilden.. satan så vackert. Älskar storstäder i kvällsljus<3

  • Linn
   11 . 03 . 2018

   tack! håller verkligen med. speciellt när det är främmande storstäder i andra länder

 • S
  21 . 02 . 2018

  Alltså åh vad coolt!! En annan grej, ett blogginlägg jag hoooppas du vill göra. Jag bodde i London under 2012 (och läste grodprins såklart!) och på den tiden var det ju “en grej” att hänga i Shoreditch/Dalston/Brick Lane, minns verkligen att Shoreditch exploderade ungefär. Är så nyfiken på vad som har hänt sen dess. Alltså, hur är London nu? Var är “inne” att hänga, var finns det bäst barer och bruncher och går en fortfarande till Brick Lane för att köpa vintage? Antagligen inte, men är iaf så nyfiken. Har inte varit där sen jag flyttade hem och vill gärna åka tillbaka snart, men då vill jag ju hänga på nice ställen!

  Kram tack för en bäst blogg!!

  • Linn
   11 . 03 . 2018

   Superbra idé! Jag tror att mycket är nog lika sen 2012. Och du kan fortfarande handla vintage på brick lane. Skulle säga att det är mycket mer turistigt nu än då, men jag lever också en heeeelt annan livsstil än jag gjorde 2011. Tar mig aldrig ned dit utan hänger mest uppe i Clapton eller hos vänner. Skulle säga att södra London är vad Shoreditch var för snart 10 år sen 🙂

 • Moa
  25 . 02 . 2018

  heej! bara så du vet, King Kong spelades in i Ninh Binh, inte i Ha long bay 🙂 Ser väldigt lika ut och ligger ungefär lika långt från Hanoi men på olika sidor av landet!!

  • Linn
   26 . 02 . 2018

   Ja, de är så lika! Vad jag vet spelades King Kong in både i Minh Binh och Ha Long Bay dock. ?

 • Vicky
  07 . 03 . 2018

  vill se meeeeeer!!

  • Linn
   11 . 03 . 2018

   det kommer! 😀

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *