dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

17.03.2020 – dag två i karantän

Håll i er, jag är ringrostig så det blir babbligt och långt här men så kanske allt är mest förvirrande i början av en kris när det blir tydligt hur allt plötsligt förändras? Vi närmar oss något men vet inte vad.

Dag två i karantän men räknas det ens eftersom att jag fuskade igår och gick till kontoret för de sista mötena? Fram tills nu har allt känts så overkligt och ingenting på riktigt. Redan i januari skickade Pappa skyddsmasker mer utbytbara filter och gudvetvad till mig och Daniel och när jag öppnade paketet på jobbet skrattade vi alla. Vad tokig han är, inte kommer det bli såhär illa.

Men nu har Italien över 18k drabbade. Igår dog 352 personer bara där. Storbritannien verkar inte långt efter.

Hela internet pratar bara om Corona. Vad ska folk se på, någon som vill facetima, vad sjukt att alla köper upp allt toapapper. Är redan trött på det.

Men också. Redan har flera jag känner förlorat sina jobb. Såklart. London är en stad där alla lever max en eller två veckor framåt, förutom med restaurangbokningar då, nej då jävlar har vi framförhållning. Nick som äger baren jag brukade jobba på har panik. Emily som äntligen fått igång sin supper club har fått stänga. Och Ella som jobbat på sin föreställning i ett år skulle öppna i helgen har fått avboka allt och förlorar alla sina besparingar.

Boris Johnson säger att alla ska stanna hemma inte gå till puben eller ens till matbutiken men stänger inget officiellt. Vi vet alla hur britter älskar sina pubar och jag som bor bredvid en kan ju säga att folk inte direkt stannat hemma.

Vi gick och storhandlade idag. Den turkiska familjen som äger affären har packat upp varor nonstop sen igår. Aldrig har vår kyl eller våra skåp varit så fyllda. Vi sa att vi inte skulle bli sånna som handlade på oss men det där kornet av oro har vuxit in sig.

På vägen hem från affären hostade Daniel och paret framför oss hoppade till vettskrämda och kollade bak på oss. Hela vägen hem skrattade vi högt. Typisk en sån grej vi kommer få ångra sen.

x Linn
4 Responses
 • Marte
  22 . 03 . 2020

  én positiv ting med corona: internett-favorittene begynner å blogge igjen <3

  • Linn
   23 . 03 . 2020

   <3 fan silver lining om något! <3

 • Kayla
  22 . 03 . 2020

  Skulle åkt till älskade London i slutet av april, blir förstås inte av nu. Hoppas hoppas hoppas allt det här över snart och att dina kompisar kommer på fötter igen!! kram

  • Linn
   23 . 03 . 2020

   sääääämst. men london finns kvar och du kan säkert boka om! och ja det hoppas jag verkligen också. pusssss

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trenbolone acetate buy in usa online Legal primobolan depot online in usa Legal Anadrol in Australia Trenbolone acetate cycle for sale Proviron injection price Arimidex oral Trenbolone acetate dosage RMI | Retail Motor Industry Organisation Human Chorionic Gonadotropin results Winstrol Depot for sale