dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

en klänning + att försöka se vänner när en åker hem

klänning – oh my love (adlink)

 

Mellan alla badbilder och utläggningar om varför jag borde packa väskan och lämna London så kikar vi på min nya klänning. Har haft på mig den nästan varje dag pga tunn som papper och kan knytas beroende av intag av antal kanelbullar. Älskar den. Köpte på rea på ASOS innan jag drog och har levt i den. 

Såhär såg jag ut när vi tog båten in till Stockholm över dagen för att klämma in att träffa lite människor jag älskar. Får alltid dåligt samvete när jag är här för det är en av två gånger per år jag får se min familj och vill få in så mycket syskontid och föräldraråd som möjligt. Samtidigt har jag ju en drös vänner som bor här och som jag skulle vilja träffa med. Ofta slutar det med att jag blir så överväldigad att jag ligger på rygg i min säng med dåligt samvete och inte bestämmer någonting. Har någon en bra strategi för att tackla detta? Snälla hjälp.

Nu ska vi dricka kaffe. Igen. Daniel är helt chockad över att det är kaffepaus en gång i timmer. Jag är trés content. Hoppas du som läser mår bra, det förtjänar du.

x Linn
21
5 Responses
 • Emelie
  28 . 07 . 2017

  Jag har lika svårt som du för hur man gör med alla man vill träffa. En gång var jag i Stockholm endast fem dagar och hade frukost/lunch/middag med olika människor varje dag. Trevligt, men alldeles för stressigt. Numera brukar jag försöka träffa några åt gången, helt enkelt dela upp det lite mellan besöken (men beror ju också såklart på hur många gånger man har möjlighet att resa hem).

 • Annika
  29 . 07 . 2017

  Är just nu hemma på den här sommarens Sverigetur och håller med om otillräcklighetskänslan. Jag får helt enkelt prioritera dem som känns viktigast. Men en ssk som jag gjort några gånger tidigare är att slänga vilt ett gruppmeddelande till en stor grupp vänner (som alls känner varandra i alla fall lite) att nu är jag hemma, kommer sitta på café X mellan så och så, dyk upp om ni vill hänga. Så lämnar man över det lite på andra också. Plus supermysigt att hängs i grupp och Man behöver inte berätta samma grejer om sitt liv tretusen gånger.

 • Daniella
  29 . 07 . 2017

  Jag har varit här i en månad nu men ändå inte orkat träffa alla ännu. Vad jag istället ska göra när jag flyttar in i min nya lägenhet är att ha öppet hus-inflyttningsfest så får alla som vill komma över – så slipper jag ha dåligt samvete för att inte träffa folk 🙂

 • Vilja
  30 . 07 . 2017

  Hei! Ville bare si at her om dagen da jeg ble spurt om hvem som var mitt forbilde så svarte jeg Linn Wiberg <3

 • Alice
  01 . 08 . 2017

  Hej, sån igenkänningsfaktor ju! Förut brukade jag dela upp dagarna och ta brunch med nån, fika med nån och öla med nån på kvällen men herregud vad stressigt det blev. Och det var ju bara för att pleasa alla som ville ha egentid men herregud, det gjorde mig bara stressad. Har insett nu med hjälp av andra som flyttat utomlands att man åker ju faktiskt hem och hälsar på för sin egen skull. Så nu spenderar jag mest av tiden med familjen och gör sen en eller två stora träffar där alla får komma, kan dom inte då så är det synd men inte mitt problem liksom. Låter elakt haha men det är ju ändå vår semester och vi måste få koppla av ju!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *