dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

my favourite restaurants | the good egg in stoke newington

I lördags innan vårt pub crawl så vaknades det brunch på ett av östra Londons populäraste ställen – the Good Egg. Det är ett ställe i Stoke Newington som serverar judisk/nordamerikansk mat och ligger nog top tre över mest instagrammade stället i mitt flöde senaste sex månaderna. Vi var där klockan 11.00 och det var åtta sällskap i kö före oss. Tur att det regnade. :))

Skämt åsido. Det fanns massor av hundar, kaffe i takeaway-muggar och tog max en halvtimme. Inte så illa!

 

 

Ni vet när en hört talas om något och känner sig taggad men också oerhört besviken redan innan för att det är ingen chans att det kommer leva upp till allt en hört. Lite så kände jag innan jag gick. Tji fick jag. Det var fucking divine. Så kryddigt och annorlunda och wow vad var det där för spännande sensation. Jag beställde Sabich, ett kryddigt pitabröd från Irak med ägg och grillad aubergine, picklad lök och gudvetvad. Och allt som andra beställde såg också mums ut. Äh, hörrni, hoppas ni får äta här för omg.

Stämningen får fyra av fem toasters pga stämningsfullt högljutt och vackert. Plus i kanten för att det ligger i Stoke Newington som är typ det gosigaste området. Minus för saltgurka i Bloody Maryn. Är ju mer en doritos eller bacon kinda gal, men whattodo.

 

Varsegod, här får ni alltså ett hypat inlägg om ett redan hypat ställe. Couldn’t recommend it more. Kan inte ni dela med er av ställen i London eller era städer som jag borde gå till? Vill UTFORSKA!

 

 

For more tips on where to go check out:
My favourite spots in London

x Linn
5
3 Responses
 • Frida
  18 . 07 . 2017

  Hahaha saltgurkan!

 • Josefine
  18 . 07 . 2017

  Oh wow ser så gott ut. Var i London i helgen o åt brunch på ett ställe som heter the bike shed (http://thebikeshed.cc/the-restaurant/) Supergod mat men det bästa var att sitta utomhus o se alla motorcyklar köra förbi en när en satt o åt. Tänkte att det stället kanske skulle vara något för dig 🙂

 • emmy
  24 . 07 . 2017

  The Parlour i Stoke Newington – superbra och relativt billigt + mkt insta friendly 😉

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *