dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

feeling myself

in collaboration with Smile Makers

Koden LINNWIBERG ger 15% rabatt på alla produkter på www.smilemakerscollection.com fram tills 11 juni

 

Jag har aldrig varit en av dom tjejer som är bekväm att prata onani med andra. För att vara så opryd och öppen kanske detta kommer som en överraskning för er. Jag hör om dom tjejer som sitter i timmar och ger tips och beskriver och delar erfarenheter med varandra och tycker det känns så främmande och jag blir lite avundsjuk. Alltså, det har verkligen typ aldrig hänt mig. Att klittra (onanera som tjej) har aldrig varit något som jag diskuterat speciellt ingående med någon egentligen. Fast att jag tycker att det är fett underbart och avslappnande. Sex har jag pratat om, absolut, men just det här med att prata om onani har kommit på tal men inte på samma sätt. Att det händer och när det händer och varför – absolut! Men hur? Och med vad? För oj vad jag önskar att jag visste mer, fick höra andras historier. Så varför pratar vi inte om det då? Kanske för att det känns ovant.

 

Det var lite det här som snurrade runt i mitt huvud när Smile Makers först skickade ett mejl till mig om att samarbeta. Wäääähh, det kändes läskigt. Herregud. Ska jag skriva om onani? Det går ju inte? Och så blev jag jättearg. På mig själv och livet och världen (som jag lätt blir). Det är ju exakt det här som vi ska kämpa emot. Känslan av ovana, att kvinnlig onani ska kännas kontroversiellt eller osmakligt. Bara en sån sak som att Smile Makers Instagram blev avstängd i tre månader för att de uppmuntrade till sex. Suck…

 

I have never been one of those girls who are comfortable talking masturbation with others. As a very open and not very prude person, this might come as a surprise to you. I hear about those girls sitting for hours giving tips and describing and sharing experiences with each other. It feels so foreign to me, and I get a bit jealous. That’s never really happened to me. Masturbation has never been something that I discussed in particular with anybody really. Sex, definitely, but talking about masturbation hasn’t come as naturally. We might have talked about the fact that it happens, but made sure to leave out any details of how and why. So why do not we talk about it then?

 

There was a bit of this spinning around my head when Smile Makers  first sent me an email suggesting we collaborate. It felt terrifying. Oh my God. Should I write about masturbation? That’s not possible. And then that got me really pissed odd. On myself and life and the world really. This is exactly what we have to fight against. The notion that female masturbation should feel controversial or unpleasant.

 

 

 

Denna värld av sexleksaker är också en himla djungel. Det är väl rätt få som spontant känner att en seriös googling av dildo känns särskilt inbjudande eller hjälpsamt för den delen, så det känns najs att få tipsa om just det.

Det jag gillar med Smile Makers  är att det är så användarvänligt. Från att hitta något som passar till vettiga och icke-pinsamma videor om hur en faktiskt använder produkterna. Det är ju så olika sånt där, hur långt en kommit, vad en provat, och det ska inte kännas dumt att utforska vare sig du är tantragudinna eller oskuld. Jag klickade hem the Fireman och the Tennis Coach och kan rekommendera båda.

This world of sex toys is a bit of a jungle. Spontaneously very few of us feel tempted to turn to google help to find the perfect dildo right?

What I like with Smile Makers is that it’s so insanely user-friendly. From finding something that fits into sensible and non-embarrassing videos about how one actually uses the products. It’s so different here, how far one has come, what you’ve tried so far, and it’s not suppose feel intimidating to explore whether you’re a tantra goddess or a virgin. I ordered the Fireman and the Tennis Coach and can recommend both.

 

                      

Det finns så mycket kul att prova, så många spännande saker att upptäcka med sig själv och sin kropp. Något nytt jag upptäckte var glidmedel. Smile Makers skickade mig något som var fräscht och typ… fint? Det innehåller bara fem ingredienser, är vegansk och har en läcker flaska som lätt kan stå framme.

There is so much fun to have, so many exciting things to discover with yourself and your body. Something new I discovered was lubricant. Smile Makers sent me something fresh and kind of pretty looking thing. It contains only five ingredients, is vegan and has a delicious bottle that can easily stand out.

Until June 15th, you get a 15% discount on all products at www.smilemakers.com if you want it. Enjoy!

 

Fram tills 11juni har jag fixat 15% rabatt på alla produkter på www.smilemakerscollection.com om du vill ha det najs. Njuuut! 

 

 

För dig som kanske inte heller pratar om att klittra med vänner, här får du lite inspo:

 

 

Annonssamarbete med Smilemakers

 

x Linn
18
8 Responses
 • Daniella Chanelle
  25 . 05 . 2017

  av någon anledning är sex och tinderdejter och allt sånt det första som kommer upp som samtalsämne när vi tjejer träffas!

 • jennifer
  25 . 05 . 2017

  Åh ja, Erika Lust öppnade verkligen en helt ny värld för mig!! Och förstår verkligen vad du menar med att onani på många sätt känns som ett no go ämne. Jag är så himla opryd och kan sitta och prata högt och ingående om typ mens på bussen utan en second thought, men onani är något som jag väldigt väldigt sällan pratar öppet om. Så därför tycker jag att du är så JÄKLA GRYM som vågar och gör det här. Puss och power till dig!

 • Tonje
  26 . 05 . 2017

  Men hallo! ?? kokosolje er det beste glidemiddelet!

 • Ellen
  26 . 05 . 2017

  ännu ett helt fantastiskt samarbete! jag har i princip heller aldrig pratat onani med mina vänner och känner precis som du nämner ovana att ens nämna det – sen blir jag bara irriterad över att det är så och vill skrika ut pga hur en tystar sig själv efter normer osv. älskar det här inlägget för detta!

 • Lisa
  26 . 05 . 2017

  Alltså…händer typ aldrig att jag kommenterar på bloggen och har ALDRIG köpt hem sexleksaker innan. Men nu ba hände något i min hjärna och jag klickade hem två? Haha, känns knäppt och bra. Men egentligen, känns som när alla och håller på att “unna sig” någon typ hälsosam grön smoothiebowl eller en dyr tröja så ska man ba fuck det detta är att unna sig på riktigt. Typ…Happy friday gurl 4 real! Tack för koden!

 • Victoria
  28 . 05 . 2017

  men for et kult samarbeid! det er trist at onani fortsatt er såååå tabu (er guilty selv).

 • Emilia Westerström
  04 . 09 . 2017

  Fantastiskt inlägg! Jag gillar hur proffsigt du tar upp ämnet, det känns verkligen självklart!

  • Linn
   13 . 09 . 2017

   tack emilia! kul att du gillar det. kändes viktigt och kul att prata om. <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *