dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

fever, avocado plants & alexander skarsgård

Posted on

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Jag hemma och är bajssjuk i influensan. Alltså gud rädda mig. Fjärde dagen med feber – yay! Chillar bara runt i min Joy Division tisha och en kimono och hostar upp feber. Allt är äckligt.

Dock alltså, jag är helt proppfylld med inspiration och verkligen motiverad att börja på projekt igen. Orimligt att bli det när en knappt orkar sitta upp. Har i vilket fall kommit på två saker som jag vill skapa och dela med mig till er, och kan verkligen inte vänta till jag kan börja på dom. Hoppas att jag vågar. Det är oftast där det kan bli kämpit för mig, typ att jag blir rädd att ni ska peka och skratta.

 I am at home sick af with the flu. Dear god, somebody save me. Fourth day with a fever. Weirdly enough I feel so inspired and motivated to create again. Makes no sense that it would come when I’m ill. But have come up with two ideas I want to share with you, and I cannot wait. Hope I dare to. That’s when many ideas die, when I’m scared that you’ll just point and laugh.

Daniel-in-bedDaniel-at-home

Fint ändå att Daniel bara jobbar halvdagar den här veckan och kan komma hem lagom till att jag vaknar (vid ett obs!) och mata mig choklad.

Another nice thing is that Daniel only works half days this week and can come home in time for me to wake up (1pm!) and feed me chocolate.

grow-avocado-plants

Många svängar i det här inlägger men vill också visa en av mina sju avokadoplantor som lever lyfe. Japp, känner mig så stolt. Har aldrig lyckats få något att leva förr. Checka också de tre små värmeljusen formade som kaktusar. Daniel tycker de är skitfula men visst är dom ändå söta?

Many turns in this post but I also want to show you one of my seven avocado plants that is living lyfe. Yep, I am proud. Also check out the cacti candles that I bought. Daniel think they are beyond ugly but admit they’re kinda cute no?

 

Linn-at-home,-sick

Hejdå, det var allt från sjukstugan. Nu ska jag fortsätta kolla på Tarzan. Den verkar SÅ BRA och Skarsgård är fan hetare än någonsin.

 —

Bye, that’s all from a feverish me. Now I’m going to continue watching Tarzan. It seems great, and Skarsgård is more smoking than every.

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

x Linn
3 Responses
 • Ellen
  28 . 10 . 2016

  Så fin avokadoplanta! Längtar till våra kärnor blivit sådär ståtliga träd.

  Och du, krya å dig!!

 • Moa
  28 . 10 . 2016

  Vilken fin avokadoplanta!! Vad fint du har hemma hos dig linnsi

  • Linn
   30 . 10 . 2016

   Tack gullis! saknar dig så mycket!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *