dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

five years, five photos, five facts

Idag har jag varit ihop med min bästa buddy i fem himla år. Hur sjukt är inte det? Jag som inte skulle bli kär i någon förrän jag blev 30 och spendera mina 20s med att turnera sängar världen över. Så kommer den här långa, heta, blyga, pratiga, sjuka kanadensaren och tar mig med storm.

 

Ni kan läsa om hur vi träffades här:

The story of how we met

Vet inte om jag någonsin trott på själsfränder, det känns så matematiskt omöjligt, men kan inte tänka mig någon jag hellre skulle vilja gå igenom allt dumt, knäppt, hemskt och amazing med. Hoppas att jag får spendera resten av mitt himla liv med honom för allt blir kul när han är med.

 

Fem foton från fem år:

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Fem saker jag har lärt mig av att vara tillsammans med Daniel:

 • Att vara försiktig och rädd om sina saker (0ch se var jag går). De första åren tillbringades med att varje morgon hördes ett kras under mina fötter när jag klev ur sängen. Daniel gillar nämligen att ha sina finaste ägodelar som typ laptop, solglasögon osv utlagt som ett stilleben på golvet.
 • Att jag egentligen är en riktig jäkla klängis. Herregud, har väll blivit allt som jag lovade att aldrig bli som “flickvän” och på riktigt njuter av det haha. Är urtypen av ett jobbigt par och kan inte sluta kladda på den där heta människan. Har sagt det förr men jag är som en koala och Daniel är mitt träd. Alternativt är jag big spoon och Daniel small spoon, men tajt ihop och ihopslingrade ska vi vara natten igenom, helst hela dagarna med.
 • I princip allt jag kan om kultur. Blev alltid knäsvag när vi först började träffas för att han har ett mentalt bibliotek och kulturarv invävt i sin hjärna med skvaller, historia, kontext och gudvetvad när det kommer till konstnärer, album, kläddesigners, filmer osv. Jag har haft NOLL koll på något men nu ni! Tycker det är så hett. Sitter fortfarande i samtal med halv hjärtklappning när han droppar hela utläggningar om sånt som ingen annan vet.
 • Hur smärtsamt skägg är att hångla med. När vi först blev tillsammans hånglade vi så mycket att min haka blödde… Min haka är konstant peelad nästan ned till köttet. Vad gör en inte för kärlek osv.
 • Att det finns folk som flyger till ett annat land tretton gånger på 10 månader för att få spendera en eller två nätter med sin kärlek.

 

 

Mina favvoinlägg om oss:

The story of how me met
A midnight surprise
A dream of a house
Overexposed memories
Hackney mornings

x Linn
11
3 Responses
 • Rebecca
  13 . 04 . 2017

  Grattis!

 • Carrie
  13 . 04 . 2017

  ??

 • Meryl
  14 . 04 . 2017

  Gud vad fina ni är!! Blev så himla glad av att läsa denna inlägg <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *