dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

let’s get real – Q&A

Posted on

Det har gått över ett år, kanske två(?) sen jag inte bloggat på tre dagar. Knäppt. Den här platsen ska ju vara för allt det mittemellan, som känns men som inte riktigt får plats någonstans. Men har inte ens haft det att säga. 

Eftersom att jag är supersugen på video och noll inspirerad så tänker jag att vi kör en Q&A! Det är faktiskt mer än två år sedan vi gjorde en riktig frågestund så det är dags. 

Om London, om livet, om Hyper Island, om öl, om framtiden, om min uppväxt, om frukost, om hår. Vad vet jag! Fråga allt ni vill som inte får mig att hamna i fängelse, så ska jag försöka svara så ärligt som möjligt i en video. 

x Linn
27 Responses
 • Nastasja
  09 . 06 . 2017

  Så kul med video, det är du bra på. Undrar:
  – vad är din go to-mat?
  – vad är den mest överskattade maten?
  – vad skulle en dag med favoritmat bestå av?
  – har du några tips bra saker när en reser, typ packning, rutiner osv?

  Tack för bäst blogg.

 • Jasmine
  09 . 06 . 2017

  Vilket är ditt största guilty pleasure?
  Säg tre sidor du alltid besöker när du har webbläsaren uppe?

 • Ellen Lindberg
  09 . 06 . 2017

  Jag vill veta lite mer om hur du ser på det här med att bo utomlands! Lite på grund av resan du gjorde till familjen nyss, men också det faktum att du bor i London. Känner du att du skulle vilja tillbaka till Sverige senare i livet? Finns det något annat land du skulle vilja bo i? Berätta allt! Jag är så nyfiken på det här. Min kille är uppväxt i Ghana och Sydafrika pga hans pappas jobb och jag tänker verkligen att jag gärna hade gett mina framtida barn en liknande uppväxt, att det är klokt och fint att få ha sett mer av världen redan i tidig ålder. Exempelvis pratade min kille och hans storebror engelska som barn för att de gick i internationell skola i Ghana – stor fördel för dem båda i yrkesliven idag, den ena med en doktorsexamen i teknisk fysik och den andra som oerhört duktig webbprogrammerare.

 • Anna
  09 . 06 . 2017

  Hur söker man till universitet utomlands, tänkt på vilka steg man måste ta och allmänt bra tips?
  Och hur väljer man vad man ska plugga till när man hela tiden jämför sig med alla andra och har personer som vill blanda in sina åsikter i alla val man gör. Din blogg och instagram är det bästa på nätet sluta aldrig 🙂

  • Anna
   09 . 06 . 2017

   Är även nyfiken på hur Brexit kommer påverka dig som bor i London. Ska du flytta därifrån? 🙂

 • Paula
  09 . 06 . 2017

  – Vad gör företaget du jobbar på?
  Känner du att du hamnat rätt?
  – Vad fick dig att välja Hyper Island?
  – Var ser du dig själv om 20 år?
  – Har du programmerat din hemsida själv? (Så jävla grym!)

  Hoppas inspirationen kommer tillbaka! <3

 • silja
  09 . 06 . 2017

  Jag tycker det hade varit kul med ett blogginlägg om dina värderingar i livet! Gud vad filosofiskt det later, men hade varit intressant att fa höra vad som är viktigast för dig, hur du ser till att ha just de komponenter i ditt liv osv! Kan ju vara allt fran kärlek till pengar till torrshampoo liksom 😉

 • Hanna
  09 . 06 . 2017

  Hej!

  Fråga 1: Du och Daniel verkar alltid ha det så perfekt, vilket är amazing, men undrar om ni någonsin bråkar eller har? Hur hanterar ni det isåfall,tips ?
  Fråga 2: Jag ska börja läsa på hyper island i höst! Vad är ditt bästa tips inför Hyper? Känns som det kommer vara olikt allt annat så funderar på att bara go with the flow. Men kanske om det är något speciellt man ska vara förberedd på?

 • Anna M
  09 . 06 . 2017

  Har du några råd för hur man vågar göra stora förändringar i sitt liv, tex söker en utbildning man tycker verkar spännande men svår, flyttar utomlands, byter jobb? Jag fastnar alltid i mitt pessimistiska nämen-det-är-okej-som-det-är-nu-ingenting talar-för-att-jag-kommer-lyckas/trivas/ens-kommer-komma-in-tänk, och står sen och stampar för att jag känner att jag inte utvecklas och tar mig någonstans. Hur tar man steget ut i det pirriga men jobbiga?

 • Michaela
  09 . 06 . 2017

  HEJ!
  Först och främst, tack för inspirationen inför min kommande Londonweekend. Jag och två tjejkompisar ska bo i en fin lägenhet i Hackney och leva life!! Hojta till om du vill ha snälla öldrickarkompisar/en high-five den 5-9e/7. SEN, hur känner du inför att röra dig i London i allmänhet efter alla terrorhappenings? Har atmosfären förändrats märkbart? Är det smidigt/billigt att åka omkring med Uber i London? Är Bistrotheque värt ett besök när man har en tight schedule? Har du testat Trufflesecco (vi har en bokning där första kvällen och verkar 100% dröm pga älskar att de nördat ner sig i två grejer!!!)? Är The Lock Tavern ett schysst ställe för spelningar? Vi tänkte gå på en på fredagen nämligen. OCH OCH OCH, har du testat Little Nans Rio Bar i Dalston? We’re going. Puss, kram och tack för ett fint hörn på internet/insta.

 • Louise
  09 . 06 . 2017

  Hej Linn, jag följer din blogg slaviskt och kikar in flera gånger om dagen för att kolla om det kommit upp någonting nytt. Har hängt med sedan du bloggade under namnet grodprins, haha!

  – Anyhoooow, kikar in på din London-guide lite då och då för att samla tips inför min första London resa(!) som förhoppningsvis sker innan detta år tagit slut och undrar om du skulle kunna tipsa om olika ställen en MÅSTE besöka/se/uppleva när man besöker London för första gången.

  Ha en bra helg, kram!

 • Frida
  10 . 06 . 2017

  Jag undrar hur ert efternamn egentligen stavas? Jag såg att någon av dina systrar stavade med V och du med W. Jag antar att någon av er bytt pga tycker den andra typen av w/v är coolare men jag undrar vem…

  Jag undrar också om du vet hur Brexit påverkar dig i framtiden? Kan ni stanna hur länge ni vill eller hur funkar det? Ingen av er är väl brittiska medborgare? OCH så undrar jag om du inte vill bo i Kanada? Jag har alltid haft det som lite av ett drömland men tycks vara rätt ensam om det hehhee.

 • Lina Grudd
  10 . 06 . 2017

  OKEJ typ dina bästa dejt aktiviteter? Behöver inte vara romantisk dejt utan även vändejtande!

  • Linn
   12 . 06 . 2017

   absolut! alltid najs med nya tips. du får gärna dela med dig om du har några också!

 • N
  10 . 06 . 2017

  Hej!! Berätta (om du vill) om din ekonomi och om du har någon budget. Tycker det är svårt att spara (är student och lever på CSN), men skulle gärna försöka på detta fenomen ändå. Speciellt budget, funkar i teori men inte i praktik (pga “oväntade utgifter” som fester eller resor).

  Du är så cool, som en internet-storasyster! Kram

  • Linn
   12 . 06 . 2017

   haha åh så fin kommentar, tack! <3 <3 <3

 • Sanna
  10 . 06 . 2017

  Skulle du säga att festkulturen i London skiljer sig massor från Sverige? Är det mer drogliberalt?

  Vad lagar ni för mat en vanlig kväll?

  • Linn
   12 . 06 . 2017

   hmmm! gud vad spännande, ska absolut ta upp!

 • lora
  10 . 06 . 2017

  daniels teeth

 • lora
  10 . 06 . 2017

  daniels teeth

  • Linn
   12 . 06 . 2017

   haha don’t we all wanna know what happened with those…

  • Victoria
   13 . 06 . 2017

   +1

 • Alva
  10 . 06 . 2017

  kanske är trög men aldrig riktigt fattat vad du jobbar med? har du fast tjänst? hur fick du jobbet och vilka “meriter” krävdes, alltså, fick du det pga din utbildning osv?
  hur känns det egentligen att bo utomlands på ett sånt här “seriöst” sätt? alltså inte att flytta till london och kanske bo ett år för att få lite miljöombyte utan att verkligen behöva göra ett främmande land till sitt hem? för mig föll så mycket av min personlighet bort i språket, och att kanske typ internskämt om tex Eva & Adam (hah eller nåt?), alltså att man har en annorlunda bakgrund helt enkelt. vet inte riktigt vad jag frågar eller om du förstår vad jag menar men har du några tankar kring det?
  och tror du att du alltid kommer bo i london? hur tänker du att dina nästa fem år ska se ut? haha asjobbig fråga ju men ändå.

 • Josefin
  12 . 06 . 2017

  Lite vänskapsfrågor kommer lastat: Har du någon bästa vän, eller är du kanske mer som jag, att du har flera? Vad kan du störa dig på hos dina vänner (obekväm fråga) och vad är det bästa med dem? Vågar du alltid ta upp sånt som skaver eller är det vissa grejer du väljer att hålla tyst om?

  • Linn
   12 . 06 . 2017

   ÄLSKAR att prata om sånt här. Så himla spännande! Kanske borde bli en helt egen video? Tack för frågor

 • Johanna
  12 . 06 . 2017

  Hur hanterar du hemlängtan? Har själv bott utomlands i fem år nu och längtar aldrig tillbaka till min svenska lilla hemstad, men har på senaste tiden ofta börjat gråta som ett litet barn pga saknar familjen så himla mycket, känns så sorgligt att vi bara kan ses 2-3 ggr per år.

 • Marit
  13 . 06 . 2017

  Håret ditt er ekstra fantastisk for tiden!! Er det high maintenance med lang lugg? Hvordan styler du håret ditt? Takk for en fantastisk blogg! ✨✨✨

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *