dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

my new hobby of doing nothing

Linn,-Homerton-LondonLinn-drinking-coffee,-Homerton-London

Jag under min favoritsyssla: köpa en kaffe och gå max 1km från huset för att sen återvända och vara nöjd med presterandet denna dag.

Me during my favourite activity: buy a coffee and walk max 10min from the house to then return home and return to doing noting.

Outside-our-flat,-Daniel Daniel,-outside-out-flat,-LondonDaniel-outside-our-flat,-London-2016

Och så min heta kompanjon som verkar digga att göra exakt samma, dvs inget.

 And my hot companion who likes doing the exact same.

Daniel-drinking-coffee,-in-Homerton-London Daniel-drinking-coffee,-Homerton-LondonDaniel,-Homerton-London

Helgen – jag älskar dig! Herregud, att få ha så många timmar att bara göra vad som helst är ju helt otroligt. Gick inte ut alls i helgen och därför kändes den nästan dubbelt så lång. Min fredagkväll spenderades på bio och i lördags stod jag och bakade äppelpaj till mig och Daniel innan vi somnade i soffan framför en film. Känner att jag gärna fortsätter så ända in i 2030.

Vet inte om det är för att vi närmar oss julen eller typ ålder, men vill bara vara hemma, stanna inne, pyssla om och mysa in mig. Knarkar därför bloggar som Jonna Jinton och kollar matlagningsprogram om långkok. Kan också bero på att jag sov max 6 timmar/natt hela veckan pga projekt och är helt slut.

Hur som, embrace:ar detta till 100% för känner att det är väll i detta lugn min efterlängtade zen osv ska komma. Pendlar något mellan stolthet och skuldkänslor men försöker. Relate – någon? Langa gärna tips på allt som går att göra utan större effort. Tänk mys, punktbelysning, eldstad på vhs osv.

My weekend was gorgeous. Didn’t go out at all so it felt almost twice as long. My Friday night was spent at the cinema and on Saturday I baked a goddamn apple pie before Daniel and I fell asleep on the sofa watching a movie. I seriously wouldn’t mind doing this far into 2030.

It might be that we’re approaching Christmas or it’s just age, but I just want to be home, stay inside, pamper myself and cuddle up. However, I embrace this 100% and look forward to the eternal zen to settle in.

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

x Linn
19 Responses
 • ÄLSKAR att ha en helg av ingenting framför mig. Haha, klart att du ska vara nöjd över detta. Tycker att det blir extra härligt helger när en väl går ut sen!

  • Linn
   28 . 11 . 2016

   Haha jag veeeet, soffpotatis for lyfe typ. fast ändå inte? är mer aktiv när jag inte går ut. hur som, det är awesome.

 • Frida
  28 . 11 . 2016

  Dina bilder är så oerhört fina. Fattar inte att de är tagna i november? det ser ju jättetrevligt ut. Fattar inte heller hur fort ditt hår växer! Det är ju helt sjukt faktiskt.

  • Linn
   28 . 11 . 2016

   shit – tack! försöker verkligen steppa upp mitt game när det kommer till foto, så tack för komplimangen. Haha, jag tror att november i London är lite vänligare än vad den är i Sverige. Skulle säga att den känns mer som typ sen September kanske? MEN ELLER HUR, mitt hår är fan inte riktigt klokt.

 • Emilia
  28 . 11 . 2016

  alltså ljuset, skärpan i dina bilder = magi!

  • Linn
   28 . 11 . 2016

   <3 <3 <3 tack!!! att få komplimanger på mina foton gör mig så glad och motiverad

 • Kaneli
  28 . 11 . 2016

  Alltså känner så igen mig, är också för första gången efter ganska många års ständigt festande sugen på att mysa och ta det lugnt på helgerna (tror det handlar om att jag börjat få helt galna bakfyllor..?) men känner mig alltid skyldig om jag “bara” stannat hemma och kollat på film eller nåt liknande. Ändå sjukt att vi lever i ett samhälle där vila anses vara lika med lathet? men ja, är ju en produkt av det själv och har inga tips, ville bara säga att jag är med dig liksom 🙂

  • Linn
   28 . 11 . 2016

   I feel you, känner lika dant. typ en blandning av stolthet och skam. och bakfyllorna! HOLY, det är inte mänskligt. ändå är jag ju mer aktiv och “alert” (officiellt gammal insåg jag med detta ordval) när jag inte går ut, så varför känner en så?? PLUS, varför måste vi göra saker?? kanske bara vill vara lat haha.

 • elise
  28 . 11 . 2016

  haha, alltså, det absoluta bästa jag vet är dagar med NOTHING inplanerat. leder ju ofta till att man gör NÅGONTING ändå. kanske för att utgångspunkt LUGN gör att man hinner tänka efter vad man faktiskt VILL hitta på. bästa jag vet just nu är att 1) diska 2) dammsuga 3) slänga mig på soffan, tända massa ljus, känna peace of miiind

  • Linn
   28 . 11 . 2016

   instämmer helt. känns som att det händer sorgligt sällan, att jag bara “hmmmm vad känner jag för idag?” utan mest hektar mellan olika ärender/dejter/påhitt, som kan vara superroliga men ändå typ schemalagt.
   Peace of mind forever haha

 • Josefin
  28 . 11 . 2016

  Har blivit lite tvingad att embrace:a lugnet då jag flyttat ut på landet. Ska jag gå ut numera måste jag göra en stor grej av det och spendera helst en helg i Malmö eller Cph. Det blir ju extra nice när man väl går ut och festar och jag tror det är bra för min lite oroliga själ att tvingas ta det lugnt mellan varven. Har bara så svårt för att göra ingenting.. Men landet är bra, här finns vänner, hästar, katter, trädgård mm så man är ju verkligen inte sysslolös i den bemärkelsen. Älskar din blogg btw, puss

  • Linn
   28 . 11 . 2016

   Gud vad spännande! är du uppvuxen på landet eller har du flyttat ut nu när du blivit äldre? har alltid fascinerats av och romantiserat livet på landet, men vore spännande att höra hur det faktiskt är. hur känner du? och tack för att du läser! <3

 • Ellen
  28 . 11 . 2016

  Att göra absolut ingenting är ju det bäääästa! Älskar det. Inga måsten, inget tråkigt på agendan. Bara: ingenting.

  • Linn
   28 . 11 . 2016

   haha alltså word! ska fan boka in en hel dag för att inte göra ett skit, VARFÖR gör jag inte det oftare? fattante haha

 • Tilda Krohn Skoglund
  29 . 11 . 2016

  Min helg var likadan, gjorde INGENTING. Skyller på årstiden. Här är mina bästa icke-aktiviteter:
  -Häng en julstjärna (med tillägg: råka göra sönder den, lägg tillbaka i lådan och skäms)
  -Gör varm choklad med baileys
  -Spela tv-spel, datorspel, brädspel, kortspel
  -Hitta på en drink att sippa på
  -Diska (förvånansvärt lugnande när det inte är ett måste)
  -Ligga

  • Linn
   29 . 11 . 2016

   YEEEESSS! Låter fan som en asnajs helg. Diska kan vara fett mysigt? Om en typ e hemma, och ostressad och bara vill bada sina små händer. Oftast inte dock haha.

 • Jenny
  29 . 11 . 2016

  JA! Ibland känns det att det är det enda rätta att inte gå ut på en hel helg, men samtidigt får jag tankar som att “jag borde ha gjort något” eller “jag borde ha gått ut, man kan inte vara inne flera dagar”. Men som sagt, ibland är det så väl behövligt att bara inte göra någonting.

  • Linn
   30 . 11 . 2016

   man e sin egna bästa vän osv haha, men håller helt med! en blandning av fomo och dåligt samvete/dålig vän/dålig ungdom. blä. får teama ihop oss mot resten av världen tycker jag

 • Josefin
  01 . 12 . 2016

  Gud vad spännande! är du uppvuxen på landet eller har du flyttat ut nu när du blivit äldre? har alltid fascinerats av och romantiserat livet på landet, men vore spännande att höra hur det faktiskt är. hur känner du? och tack för att du läser! <3

  Jag är uppväxt i en småstad med närhet till naturen, men detta är första gången jag bor på landet "på riktigt". Har dock varit en hästtjej sen barnsben så har vistats väldigt mycket i den miljön, stallet var mitt andra hem. Jag växte aldrig ifrån hästnörderiet och det är jag så glad för. Det är något jag kan identifiera mig med, något som verkligen är jag. MEN jag kan få panik på landet ibland. Första halvåret/året (dvs fram tills typ nu) kände jag bara att jag, precis som du nämner, hade romantiserat hela skiten och jag längtade bara efter stan. Tror det är en vanegrej för nu när jag börjar känna mig hemma, så känner jag annorlunda för hela situationen på något vis. Ibland undrar jag om jag vill in till stan bara för att man "ska bo i stan"? Får lite fomo som jag försöker jobba bort, för som sagt trivs egentligen och det passar livet jag vill leva innerst inne. Sorry för lång kommentar men det var tvunget för att beskriva ambivalensen jag känner 😉 Men vill du bo på landet, prova! Så tänker jag. Stan finns kvar. Puss!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *