dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Portraits By

English: The project Portraits By I worked on for Sonos and Spotify is now live! I have interviewed five smashing people within different creative industries within Sweden to see what role music plays in their creative work. The portraits include fashion designer Ida Klamborn,  music producer Amr Badr,  Rdirector Rojda Sekersöz,  jewellery designer Göran Kling,  artist Johanna Burai.

 

Som ni vet var ett av mina stora mål förra året att ge mer plats för skrivande och utmana mig själv att skriva för mig nya saker för folk jag inte skrivit för tidigare. I det har frilansandet en stor roll. Något som är knepigt när en redan jobbat heltid. Lika stor tid som själva projekten tar måste också läggas på att knyta kontakter och pitcha.

Därför är jag stolt att berätta att jag nyss genomfört just det! För ett tag sedan jobbade jag på projektet Portraits By för Spotify och Sonos tillsammans med Frida. Jag intervjuade och Frida fotade fem smashing personer som jobbar kreativt inom Sverige om vad för roll musik spelar i deras skapande.

 

Porträtten inkluderar:
IDA Klamborn – kläddesigner
AMR Badr – musikproducent
ROJDA Sekersöz – regissör
GÖRAN Kling – smed & smyckesdesigner
JOHANNA Burai – konstnär

 

Tycker det blev fett fint, och det var skitkul att jobba på. I veckan var det releasefest men jag satt istället i London. Sämst. Missade både det och releasen för Nuda. Oh well, vad är en bal på slottet va?

Men projektet är nu live, så in och kika, få lite inspiration från otroligt olika kreatörer och hitta lite nya playlists. Och ge gärna feedback så jag kan bli ännu bättre. Sen tycker jag att ni alla kan anställa mig till fler sånna här projekt – visst?!

[email protected]

Jag går nog att hyra för födelsedagar och bröllop för rätt summa.

x Linn
2 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *