dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

seven awesome things

Posted on

IMG_9452bwIMG_9423bw

Såhär glad är jag! Eller inte? Herregud, det är ju måndag morgon i vår mörkaste månad. Att det kan vara en sådan chock att vakna upp på en måndag efter en fet helg. Hur är det möjligt att jobb ens existerar? Känns som att jag helt glömt bort det, vilket måste vara ett bra tecken? Carpe diem etcetcetc. Känner mig i vilket fall dödstrött, ont i halsen men sugen på vad den här himla veckan har att erbjuda mig.

Tänker att du som scrollar där på skärmen säkert känner rätt likadant, att fasiken, nu är det tunga timmar. Låt mig vända detta ska du se.

 

Sju awesome saker:

☾ Alla använder vi ord i jobbet/plugget. Vare sig det är muntligt eller skriftligt, i ett säljmejl eller presentation eller uppsats. Ibland vill jag bara mangla ned alla och använda emojis för resten av evigheten. Den här artikeln kommer få dig att ändra det. Läs och lär dig enkla tips på hur du kan bli en ordmästare!

Den här låten som är lagom slow och sexxy och sad.

Weekdays hope t-shirtar.

En ultimat buzzfeed-lista för alla att relatera till när allt är skit.

Det här Instagram-kontot av tjejen med det finaste håret jag beskådat.

Fotona från demonstrationen för Black Lives Matter i London i juli. 

☾ Lol:ar alltid åt quotes, men kanske att det är åldern men jag har ändrat mig. Du där gå in och läs lite visdom av tuffa brudar och gör det nu!

 

 

Om det inte funkade så ger jag dig här officiellt tillstånd att vända och krypa ned under täcket igen. Det är okej också.

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

x Linn
1 Response
  • Liv
    06 . 12 . 2016

    Åh, dette trengte jeg nå! Takk for at du alltid er så inspirerende!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *