dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

shep’s place

 

Hittills känner jag att det för tusan bara finns fördelar med att bli äldre. Min garderob leder inte av en personlighetsstörning flera gånger per år, jag har glömt bort att jag har celluliter, maten jag lagar har nått en ny nivå, jag säger ifrån och väljer bort och står upp för mig själv mer än jag inte gör det, käkbenen utmärker sig något otroligt och mina vänner och jag har råd att gå utanför huset utan att bryta mot några lagar.

Igår var ett annat typexempel varför livet är kul ju äldre man blir. Min vän Annie’s man Shep har öppnat en egen bar på Kingsland Road i Haggerston här i Hackney. Den heter Shep’s och är kanske min nya favvobar pgs ostron, koreansk mat, sultry inredning och gammal blues och rock i högtalarna. Tänk snäckformade soffor i koboltblå plysch, Nina Simone varvat med the Clash och fjorton olika hörn att hemlighetsfullt hångla i. Tänk va, att den äger min vän. Mindre kan en ju vara stolt över.

 

 

Kommer hänga här många kvällar framöver. Ni hittar mig och mitt alterego på en av barstolarna sippandes soju framför sju tomma ostronskal.

 

Shep’s Place
392 Kingsland Road
London
E8 4AA

Edit: Det finns visst en nackdel med att bli äldre. Det går inte att dricka vin till maten utan att bli bakis dagen efter. 😐

 

 

Om du vill ha fler tips på ställen jag gillar:
My favourite spots in London

 

x Linn
4 Responses
 • Frida G Svensson
  13 . 09 . 2017

  Sister I hear you! Gu vad jag älskar att bli äldre. Blir så himla mycket bättre med åren!

  • Linn
   13 . 09 . 2017

   eller hur! heja ålder!

 • Johanna
  17 . 09 . 2017

  hahah, vilken fantastisk liten sammanfattning av åldrande! +1 på allt ovan

  • Linn
   18 . 09 . 2017

   haha ibland får jag till det minnsann

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *