dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

st. JOHN – så jäkla lyxigt

Guuud. Jag jobbar med några så roliga projekt just nu, både privat och på jobbet, att de få timmarna jag har över på dagarna har helt sipprat bort. Har ju så mycket foton att visa och saker jag vill skriva, så tack för att du håller ut tills jag kommer in i blogglunket igen.

Idag jobbar jag hemifrån och thank da lord för det för jag är bakis och vill inte träffa någon. Det här hörrni, är anledningen till varför.

 

Kommer ni ihåg den otroliga pubrundan jag drog runt på för några veckor sen? Mellan pub fyra och fem ungefär så kom vi in på det utmärkta ämnet bästa restaurangerna i London. Mat är livet, vänner är livet och nya restauranger är livet. Ett ställe som kom upp på allas lista var St. JOHN. Det är ett typiskt ställe som jämt kommer upp på alla stjärnkockars lista. Därför ringde jag upp direkt och tog nästa lediga bokning de hade – tre veckor fram. Och det, damer och herrar, var igår kväll!

 

 

Därför mötte jag upp den här efter jobbet.

 

 

Och vandrade (sprang, för det var mitt fel att vi var sena) genom centrala Londons gråa gränder.

 

 

Där inne var det hur fint som helst. Det här är alltså typ bardelen perfekt placerad mellan bageriet och baren. Äh, men vad mysigt.

 

 

Inne i själva restaurangen var det mobil och kameraförbud, men whattodojaggörvadjagvill hehe.

 

 

Jag drack vin och var glad. Här kan ni också se hur jag doppat båda ärmarna på min vita skjorta i kaffekoppar under dagen.

 

 

Det beställdes kronärtskocka och sherry och bone marrow och fisk och Madeleine-kakor. Det var jättedyrt. Har aldrig spenderats så mycket pengar på restaurang, men then again har jag ju typ aldrig gått på finrestaurang.

 

 

Alla köttisar gå hit! Alla veggos, gå hit och drick vin och ät efterrätt!

Nu ska jag äta ostbågar i soffan. Och juste! Imorn kommer det hända lite roliga grejer här, så kika in ok? Puss.

x Linn
13

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *