dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

tacky hotell och gamla beundrare

Posted on

pinstripe miniskirt asos | shoes converse | t-shirt Richardson

 

23 grader och jag vandrar hem i t-shirt. En timme tar det och jag går förbi tre tegelbyggnader jag bott i och övergett. Det luktar rosenblad för att det är vår och friterad kyckling för att det är en permanent lukt i den här staden. Samtidigt som en av mina regulars från baren jag jobbade på, han som rullade in sitt nummer i sedlarna när han betalade, får syn på mig slår jag ned blicken och viker av in mot parken. Skinnjackan klibbar mot ryggen så jag knölar ned den bland två bortglömda matlådor som äntligen får återvända hem. Jag vänder mig om, men han tittar inte åt mitt håll fast att han såg mig. Något sjunker inombords, fast det kan jag såklart inte erkänna.

Istället tänker jag på en orange baddräkt jag vill beställa från nätet. Den är glansig och kommer matcha riaden vi ska bo i helgen efter denna. Marrocko va. Försöker föreställa mig allt Marrakech är men hundra procent att mina föreställningar bygger på stereotyper och lögner. Ser framför mig Keith Richard i en kaftan liggandes i ett hav av tunga tyger och nakna rumpor, spelandes på en sitar. Inte mig emot.

Vi kommer inte leva lika dekadent (tack och lov). Ändå blir vi nio personer i ett hus med tretton rum och badhanddukar ihopkrullade till svanar. Det är sant. Bilderna är stylade för en annan era och är fantastiskt tacky. På bild 32 på hemsidan sitter röda rosenblad uppklistrade på väggen i ett Je t’aime. Vem vill inte sova ihop under det? As long as you bring your kaftan, mister.

På min kletiga skärm klickar jag upp väderappen. Marrakech 40° lyser det över en animerad sol. Det är nästan dubbelt så varmt som den gata jag går på nu där Londonbor sitter barbent i skuggan och dricker iskaffe, klirrar med iskuberna is sin aperol spritz som kommer matcha min baddräkt. Våren gör en så cheesy.

 

x Linn
8 Responses
 • Alma
  17 . 05 . 2017

  Så himla fin kjol!!

  • Linn
   17 . 05 . 2017

   Tack! <33

 • Emilia
  17 . 05 . 2017

  Alltså, bilderna är så fantastiskt fina, men den du tagit från dubbeldäckaren med Kick (<3) framför,
  åh den får mig att rysa och längta så djävulskt tillbaka till London.
  Hoppas det blir jag och den staden någon gång igen.

  Förresten Linn, du skriver så fantastiskt bra, blir så tagen varje gång!

  • Linn
   17 . 05 . 2017

   vilken komplimang! blir så glad – tack. london finns alltid kvar

 • finja
  17 . 05 . 2017

  Just stumbled upon your blog, it looks so nice and clean. Love your photographs… quite funny, I’m also living in London (and have actually lived in Sweden). So yeah, will be back sometime soon. Happy hump day!
  xx finja | http://www.effcaa.com

  • Linn
   18 . 05 . 2017

   Amazing! Welcome babe, hope you stick around. Always good to meet other scandi londoners so give me a shout if you wanna grab a drink sometime xx

 • Mosi
  18 . 05 . 2017

  Underbar text Linn! Kändes som att jag var du när jag läste. Du är riktigt duktig!!! ❤ //Mosi

  • Linn
   18 . 05 . 2017

   älskar dig! <333

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *