dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

things to do in london in april

Posted on

Medan jag ligger på en ö i indiska oceanen och glömmer bort koden till mitt bankkort händer det en himla massa kul i London. Alla ni som hänger där över påsk tänkte jag tipsa om lite saker jag gärna gått på om jag varit där!

 

 

Aktiviteter

Queer British Art 1861 – 1967, Tate Britain, London – 5 April – 1 Oktober

Efter succén med Hockney-utställningen med massor av nakna män fortsätter Tate Britain på samma spår och sätter på Queer British Art show med LGBTQ-konstnärer från historien. Kommer bli så jäkla najs.

 

Homerton International Festival of Beer and Bar Snacks – 13-16 April

Japp, det kommer bli så fett. Tippar på heta killar som jagar craft beer på ett totalt oironiskt sätt. Sen hamnar säkert alla på samma pizzaefterfest vid midnatt.

 

Hackney Downs Vegan Market – 15 April

Massa massa yummy veganmat organiserat av Fat Gay Vegan i samarbete med Hackney Downs Studios och Eat Work Art.

 

 

Utekvällar

Horse Meat Disco – 13 April

Aldrig aldrig aldrig oparty när Horse Meat Disco kirrar fest. Den här gången i Bussey Building i Peckham. De kommer spelas all disco som någonsin släppts på vinyl och folk kommer komma i knäppa utklädnader och dansa två dagar i sträck.

 

Saved by the 90s – 13 April

Allt som är 90-talet inklämt på en natt. Tänker att det kommer att skrikdansas utan dess like hela natten. Grab your chokers etc.

 

The Joiners Return! – 14 April

Alltsååå! Orkar typ inte ens. Den ikoniska LGBTQI puben The Joiners Arms som låg i Shoreditch sen urminnestider var tvungen att stänga ned för några år sedan. Well, nu gör de comeback! Vid Hoxton Square kommer allt vackert och smutsigt och dirty som är Joiners husera fram tills 3am.

 

The Gun Easter Weekend – 13-16 April

Baren jag jobbade på hela förra våren och sommaren har fantastiska event hela påskhelgen! Gå dit.

 

 

Andra Londontips

Vill såklart påminna om min Londonguide där jag listar alla mina bästa barer, restauranger, aktiviteter osv. Här hittar du den.

 

x Linn
2 Responses
  • E
    13 . 04 . 2017

    Taaack!! Fortsätt med såna här inlägg <333

  • sara
    21 . 04 . 2017

    Ja, taaaack! Synd att jag laste det har en vecka sent. Sa nu till min fraga. Hur hittar en ratt i London-event-jungeln? (mvh lantisen) Jag hittar aldrig de har sakerna trots frekvent googlande. Tips mottages tacksamt osv osv. 😉 Min nyblivna pojkvan bor i london sa jag ar dar nagon vecka i manaden och vill gora ALLT roligt. Vill ga pa gig varje kvall och pa utstallningar och veganska marknader varje dag!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *