dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

transatlantic thoughts

Som en sjöstjärna ligger jag utfläkt i vår säng som nu bara är min. Jag hade helt glömt hur mörkrädd jag blir. Nu kanske på ett vuxnare, mer logiskt sätt än för fem år sedan. Tre gånger vaknar jag i natten och kryper över den ocean som en tom dubbelsäng utgör. Displayen ett blått rymdskepp som svävar över lakanet. Tomt. Det har gått massa timmar sedan jag skickade och det har inte kommit något svar fast att det står delivered under min blå textbubbla. Det är bra att du är upptagen, du förtjänar det. Men hade du varit här hade jag väckt dig, och du hade säkert inte ens blivit arg. Istället vänder jag mig över på rygg, stirrar upp på spotlightsen i taket och väntar på hur blå rymdskeppet dimmas ned, släcks.

Min nya telefon har ett larm som låter som Monument Valley. Jag hittade det när du redan åkt. Pling pling plong kling. Det är verkligen en joy att vakna till och jag tror du kommer gilla det, men det är inte precis något som man tar upp över ett samtal tvärs över Atlanten. Jag har ändrat så att larmet ringer 45 min efter att vi vanligtvis går upp. Tjugo minuter senare springer jag till bussen utan att äta frukost fast att jag tjatat för att övertala dig om att det är det viktigaste målet på dagen.

När jag kommer hem är sängen obäddad, för jag glömmer att bädda för du gör alltid det utan att jag märker. Jag märker nu.

– Hur är det att vara ensam nu när han är borta?

– Jätteskönt. Verkligen. Dagarna blir så långa. Jag kan fylla de med vad jag vill.

– Jaha.

– Det är ju bra att vara ifrån varandra. Att vara självständig ett tag, du vet.

Jag tänker på hur jag är jag en sån som älskar att laga mat till mig själv. De senaste två veckorna har jag bara ätit potatissallad och mango.

– Ja, det är ju bra att ni saknar varandra.

– Lite trist kan de ju bli.

 

Skynda hem nu för jag har minst åtta roliga youtube-klipp att visa.

x Linn
4 Responses
 • Ellen
  05 . 04 . 2017

  <3

 • Ellen
  05 . 04 . 2017

  Alltså!!!! Älskar ditt sätt att skriva på, så jävla fint.

 • Daniella Chanelle
  05 . 04 . 2017

  <333

 • Josefin
  05 . 04 . 2017

  Så fint.
  Det lilla, vardagliga och dom stora känslorna. Du lyckas fånga det, och jag älskar att läsa.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *